U ook een website met gratis video, webshop, drukwerk, fotoshoot, reclameborden, etc? Check de actiepagina!

MEMOIRES OP VIDEO

Het perfecte eerbetoon aan geliefde (groot-)ouders!

OVER ONS

Heb jij (groot-)ouders, waarvan je nu al weet, dat je ze ont-zet-tend gaat missen als ze er niet meer zijn? Dat je nu al weet, dat je eigenlijk niet kunt zonder hun eigenaardigheden, hun zegjes, hun schaterlach of ander doen en laten? Het is precies de reden, dat Eelke Wiegersma jaren geleden het levensverhaal van zijn eigen oma op video vastlegde. Het resultaat gaf zoveel blijdschap en erkenning, dat wij deze dienst ook graag voor andere families aanbieden via Memoires op Video.

Memoires op Video geeft een goed beeld van iemand zijn of haar levensverhaal. Elk mens heeft zijn eigen, unieke verhaal. Dit komt door de veelzijdigheid van de mens, maar ook door de veelzijdigheid van het leven zelf.

Om maar met de veelzijdigheid van het leven zelf te beginnen: Het leven overkómt je soms gewoon. Neem nou hardwerkende ondernemers, die hun goedlopende zaak in gevaar zien komen door corona en de daaropvolgende overheidsmaatregelen, Anderen raken bijvoorbeeld blijvend gehandicapt, vanwege een ernstig auto-ongeluk buiten hun schuld…

Elk levensverhaal is ook uniek, door de veelzijdigheid van de mens zelf. Elk mens heeft een eigen persoonlijkheid meegekregen, waarmee hij of zij ook weer anders zou reageren op de hierboven geschetste doemscenario’s. De een zou er wellicht depressief en verzuurd van worden, verslaafd raken aan ‘opbeurende’ middelen en uiteindelijk in de goot eindigen. Dit, terwijl zulke rampspoed een ander wellicht stimuleert om nóg harder te werken en nóg meer out-of-the-box te denken, om het hoofd maar boven water te houden.

Naast het zo goed mogelijk levend houden van herinneringen aan geliefde familie-oudsten, zijn we ook daarom begonnen met Memoires op Video. Omdat het leven en de mens zó ontzettend veelzijdig zijn. Omdat dingen je soms overkomen en je keuzes moet maken. Keuzes, waarvan je op het moment van kiezen niet altijd zeker weet of je er goed aan doet. En waarvan je later pas kunt ervaren of je er met een goed gevoel of juist met spijt op terugkijkt.

Kijkt u met een goed gevoel terug op de keuzes in uw leven en uw levensloop? Of hebt u juist spijt van gedane zaken?

Of uw leven nu juist wel of niet bevredigend is geweest: Het zijn in onze ogen super-interessante vragen, waarvan wij het antwoord graag optekenen via Memoires op Video. Omdat elk zijn eigen keuzes, zijn eigen levensloop en zijn eigen levensverhaal heeft!